JE WILT JE OOK ONLINE VRIJELIJK KUNNEN BEWEGEN

Versie van 24 mei 2018. (Aangepast aan de vernieuwde privacywetgeving AVG.)
Bedankt voor je bezoek aan BoZ Lokaal waar helderheid een groot goed is. Bij nadere interesse kun je hier een contactinformatie vinden.

WELKE PERSOONLIJKE DATA VERZAMELEN WIJ EN WAAROM WIJ DIT DOEN

1. Dat vraagt om bewust informeren en beveiligen

Als onderneming zijn wij verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring. Deze dient beknopt, transparant, begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk te zijn. Die waarden liggen zo dicht bij wat wij -onder meer- willen uitstralen met onze website (eenvoudig, rijk, open, helder, verbindend), dat het vormgeven van deze verklaring zowaar plezierig was.

2. Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld

Uiteraard. Als je een contactformulier invult of gebruik maakt van ons reserveringssysteem, gebruiken wij je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Als je contact opvraagt via het contactformulier, gebruiken wij je e-mailadres en/of telefoonnummer om contact met je op te nemen. De persoonlijke toelichting die je er eventueel bij vermeldt, verlaat onze (beveiligde)mailbox niet. Over dat alles hieronder in detail meer.

3. Over welke persoonsgegevens gaat het precies?

Doordat je de website bezoekt, een contactformulier invult, en/of gebruik maakt van de diensten van “BoZ Lokaal”, worden je persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres (het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte internetverbinding) en gegevens over je activiteiten op de website.

4. Waarom worden die opgevraagd?

Om contact met je op te nemen en om de dienstverlening te kunnen uitvoeren. Wij gebruiken je naam en contactgegevens logischerwijs om contact te onderhouden. Je gegevens worden tevens gebruikt om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

5. Wat gebeurt er niet met je gegevens?

Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

6. Worden je gegevens met derden gedeeld?

Uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening:
– bank, vanwege de verwerking van betalingen
– belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens
– websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren

– FaceBook Pixel, voor de analyse van bezoekgegevens website
– Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens website
– SEO optimalisatie, zorgt dat er inzicht komt in de bezoektijden per pagina
Met deze partijen zijn verwerkersovereenkomsten gesloten.

7. Wat gebeurt er terwijl je surft?

Technische en functionele cookies worden gebruikt om onze website naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen. Daarnaast wordt via Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres. Met SEO optimalisatie wordt de bezoektijd per pagina bijgehouden om zo de lengte van de teksten perfect af te stemmen op de gemiddelde bezoektijden.

8. Cookies – laat ze voor je werken

Een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op je computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen, en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat websites minder goed kunnen functioneren als je alle cookies uitschakelt. (Ook die van ons.)

9. Google Analytics – op privacy-vriendelijke wijze

Daarmee wordt bezoek- en klikgedrag op de website geanalyseerd. Die informatie wordt door Google opgeslagen en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de websites van Google en Google Analytics vind je hun privacybeleid met meer informatie.

Dit verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy-vriendelijke manier; het unieke klantgedeelte van het IP-adres wordt geanonimiseerd, ‘gegevens delen’ is uitgezet, en er wordt geen gebruik gemaakt van een combinatie van andere Google-diensten met Google Analytics.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

10. Je gegevens zijn goed beveiligd

Wij nemen de bescherming van je gegevens serieus. Je gegevens worden offline op onze PC opgeslagen en online encrypted opgeslagen. Onze computer is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd, en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat.

11. Hoe lang blijven je gegevens bewaard?

Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Er is een uitzondering: net zoals elke ondernemer zijn wij wettelijk verplicht onze administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

12. Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?

Neem contact op en wij maken het voor je in orde, uiterlijk binnen 14 (veertien) werkdagen. Mocht er aanleiding toe zijn, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en deze bij ons laten verwijderen. Komen wij er samen niet uit, wat wij niet verwachten, dan kun je een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je tips, vragen of andere feedback?
Neem ook dan contact op via:

BoZ Lokaal

Prins Bernhardlaan 64
4615 BD Bergen op Zoom

T 0164 – 743740
M info@bozlokaal.nl

Dank voor het lezen. Groet!
TEAM BOZ LOKAAL