Het lekkerste vers en dat ook nog lokaal.

Wat is BoZ Lokaal?

BoZ Lokaal is dé online versmarkt waar je terecht kunt voor al jouw favoriete lokale versproducten. De producten zijn stuk voor stuk met liefde geproduceerd en geselecteerd door verschillende ondernemers uit de regio. BoZ Lokaal maakt het voor jou gemakkelijk om de beste versproducten van lokale ondernemers snel in huis te hebben. Momenteel werken wij samen met 10 ambachtelijke versondernemers, ieder met een eigen passie en verhaal. Met veel plezier wordt er dagelijks gezorgd voor een keuze uit ruim 1700 pure producten, die écht vers zijn en rechtstreeks aan huis worden geleverd.

Wat doen wij precies?

Wij bij BoZ Lokaal zorgen ervoor dat het online bestellen van lokale versproducten makkelijk en toegankelijk is voor iedereen. Onze missie is om ervoor te zorgen dat klanten hun lokale versproducten op een eenvoudige en snelle manier kunnen bestellen en thuis geleverd krijgen. Om dit te bereiken geven we de bestellingen die de klant bij ons maakt direct en betrouwbaar door aan de ondernemer. Hierdoor kun je gemakkelijk, snel en écht vers binnen een paar klikken online lokale versproducten bestellen.

Wat jij van ons kunt verwachten!

Altijd vers!

Bij BoZ Lokaal is alles altijd vers. De bestellingen worden speciaal voor jou op dezelfde dag bereid, gekoeld bewaard en bij jou thuis geleverd.

Het idee van BOZ Lokaal?

Mensen zijn gemiddeld 2 uur per week bezig met het in huis halen van versproducten. De versondernemers zitten vaak ver uit elkaar, waardoor je veel tijd kwijt bent met het verzamelen van deze producten. Bij BoZ Lokaal kun je de versproducten in huis halen vanaf de bank via je mobiel of laptop. Niet zomaar versproducten, maar die van je eigen vertrouwde versondernemer uit Bergen op Zoom.

Waarom bestellen via BOZ Lokaal?

  • Groot aanbod in versproducten, namelijk ruim 1700 producten.
  • Een nieuwe gebruiksvriendelijke website. Online versproducten bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest tot nu!
  • Online versproducten bestellen waar je ook bent, makkelijk thuis of onderweg via onze mobiele website.
  • De bestelling van meerdere lokale vers ondernemers in 1 pakket thuisbezorgd.
  • Een uitstekende klantenservice.