Blog

Bestel jouw versproducten voor Pasen!

Pasen is een uitstekend moment om lekker  te genieten van een uitgebreid paasontbijt, een feestelijke paasbrunch of heerlijk diner. Wij bezorgen graag de lekkerste en lokale versproducten voor de paasdagen bij jouw thuis in één pakket! Natuurlijk met de kwaliteit die je gewend bent van je lokale versondernemer. Op deze manier houd jij weer tijd over om te genieten van de leuke dingen en het goede weer. Bovendien biedt BoZ Lokaal online het grootste vers assortiment ooit aan!

Alles voor de paasdagen in één pakket thuisbezorgd! Wij helpen je graag met wat lekkere ideeën.

Pasen 2021 valt op zondag 4 en maandag 5 april. Hieronder hebben wij enkele lekkere ideeën voor het ontbijt, de brunch en het diner. Wil jij relaxed de paasdagen beginnen? Bestel dan jouw paasboodschappen online bij BoZ Lokaal.

Paasontbijt/Brunch

Denk je aan Pasen, dan denk je aan een gezellig en uitgebreid paasontbijt of brunch. Weet je niet welke producten je kan gebruiken? Hieronder vind je een selectie van onze producten die je kan gebruiken voor een geslaagd ontbijt of brunch!

Paasdiner

Bij BoZ Lokaal helpen we je natuurlijk graag met het maken van een paasdiner. Kies je voor iets culinairs of voor een eenvoudig paasdiner? Met heerlijk stukje  vis of vlees zit je altijd goed.  Voor de juiste selectie van lokale versproducten ben je bij BoZ Lokaal aan het juiste adres! Hieronder geven wij je wat lekkere tips voor een verrassend paaldiner.